Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I februari



I februari förnimma

kvicksilvret i ljuset

luftens klanger

lustens att slungas



dessa dagrar av glas

nuets vita glans




Fri vers av Regina E
Läst 852 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-14 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan