Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tror jag är manodepressiv... eller ja, menlös-depressiv



min cigarett bränner vackra cirklar
natten faller isär
ljuset uppifrån ljuger
natten är alltid här
inuti växer tjäran

betongvärlden omfamnar mig
det vackra i det absurda
som vilsenheten svärmar

och jakten fortsätter
inte på liv, inte på värme
inte på verklighet
vänlighet, kärlek... ensamhet...
... värdighet?

av tystnad är jag byggd
av tystnad bygger jag
tystnad av tystade ord

väntar kollapsen
kollapsen väntar mig

livet är skört
rispor och sår
urgröpta tungomål
meningslösa väsentligheter
alla dessa små problem som växer

jag stjäl stadga från betongen
från det som äter mig

/





Fri vers av Jonny Larsen
Läst 672 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-03-14 16:15



Bookmark and Share


    Silverstjärna
Du skriver mycket fint
2011-06-26

  Erik Hall
Mycket bra!
2011-02-25

  Nina Nightwish
Mycket bra text, med intressant innehåll.. känns som du verkligen har skrivit av hela din energi..
2010-05-29

  Jean-Michel Orblin
bra skrivet
2008-12-25

  devilsangel
Tyckte det här var riktigt bra skrivet...Antingen är det egna erfarenheter eller lever du dig in förbaskat skickligt...manodepressiv? Så låter det ja...
2008-03-14

  Molgan
bra text. första stycket var riktigt insiktsfullt , de sista två raderna önskar jag var mina, väldans bra
2008-03-14

  Lyckohäxan Enediel
Du skriver så jäkla bra och på ett speciellt sätt!
2008-03-14

  hets
fin!
2008-03-14

  Carola Zettergren
Gillar det här snyggt och
nära poetat!!!
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen