Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är Livet..

 

 

med lår som en inoljad amazonkrigare
äntrar jag med lätthet din kropp
med dig mellan mina ben

du är så vacker
mina glänsande bröst svajjar mjukt

mitt midjelånga svarta glänsande hår
kastar jag förföriskt bakåt
samtidigt som jag ger upp ett befriat skratt

jag andas allt häftigare
och vår andning möts
när du tränger in i mig

pulsarnas vågor i våra kroppar
passerar genom oss
när du bottnar om och om igen

                                *

med lår som hos en vanlig medelålders kvinna
klättrar jag mödosamt upp
med dig mellan mina ben

du är så vacker
mina hängande bröst svajjar mjukt

och mitt axellånga färgade hår
försöker jag förföriskt kasta bakåt
men jag hindras av min stela nacke

jag andas allt häftigare
och vår andning möts
när du tränger in i mig

pulsarnas vågor i våra kroppar
passerar genom oss
när du bottnar om och om igen

                            *

med rullatorn i högsta hugg
möts vi i den beigemålade korridoren
våra grönstarriga heta blickar möts
och jag äntrar dig i tanken

du är så vacker
mina torra bröst ligger stilla kvar

och mitt blålila hår som jag fick lagt
hos frissan i morse ligger på plats
jag knycker lätt på nacken (mycket lätt)

jag andas allt häftigare
och vår andning möts
när du på natten rullar in till mig

du tar min hand
och pulsarnas vågor i våra kroppar
passerar genom oss

när vi i tanken bottnar varandra

om och om och om igen

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 405 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-14 19:07



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!!
2008-03-14

  MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Härlig text! Verkligen.
Sitter här och ler massa nu :)

Denna tar applåderandes en plats som bokmärke.
2008-03-14

  Rolfsdotter
Roligt vackert skrivet om kärlek som består! Gillar alldeles särskilt slut raderna, när vi i tanken bottnar varann....kram Backsippan
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol