Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska jag ?

Ska jag ?

Talade med vän idag
Lekful röst; förslag

Tvekande tanke; sååå snart?
Inre röst; så klart!

Hade varit skönt på många vis
Tvekar dock om tid och pris..


Kanske är det värt de tu

Kanske dags jag testa denna dans
Det känns som om det är min stora chans

Vad tycker Ni?..
Ska jag?

Aldrig, eller NU?




Fri vers av MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Läst 502 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-14 19:35



Bookmark and Share


  MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Jag ska!! Weeei :)
Bokade resan till Australien igår.
2008-03-27

    Ivy-Jean
Fånga dagen, eller ögonblicket!! =)
2008-03-18

  swimsus@gmail.com
Ash vad är tid vs en känsla??
Go for it!
;)
2008-03-14

    Nattviol
skulle jag aldrig våga
svara på!!

det beslutet får du ta själv!

; ))
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

MinAndeNavigerarGenomEvigheten
MinAndeNavigerarGenomEvigheten