Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man tvistar om hur det var, det där med ättestupan.....men idén kanske inte är så dum i alla fall. Vi har ju så oerhört svårt att verkligen ta hand om våra gamla. Man ska inte bli gammal helt enkelt. Och inte sjuk. IRONIVARNING




Slutgiltighetslösningsverket

Sveriges
nybildade
statliga verk

ska äntligen
bringa reda
i hur folk
dör eller
rättare
sagt
att
de
dör
i
rätt
t i d
så för
att inte
missa någon
skickar man i
god tid ut information

och
den
lilla
tabletten

den
viktiga
lilla
pillan

som ska intagas på en från verket i förväg
bestämd tid - ordnung muss sein
men du får själv välja med
vad du vill svälja din
tablett men verket
bistår med små
recept så vad
sägs om en
rejäl whisky
nähä - men
en cognac då
nähä - ta likör
skumpa vodka
vin rom ööööööl
passar bra till den
bruna lilla tabletten
mjölk - nä ge dig nu
och ta chansen att få
en rejäl fylla samtidigt
som du sväljer lilla pillret
och voilá - lätt som en plätt

om du inte var
alltför full så
kanske du
såg

vad det stod tryckt
på pillret

Statsverket




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-14 19:46



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Efter denna läsningen
gäller det se upp så
man inte blir utsatt
för en kupp! Tack!!!
2008-03-14

  LassO
Tips: LÄS Mogadongdalen av Anders Harning (en underbar hälsing som tyvärr är död av \"njutningsglädje\")
2008-03-14

  Rolfsdotter
Texten i sig självt är som ett litet konstverk! Kram Backsippan
2008-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Ungdomskulten kommer, som så många andra kulter, från USA.
Äldre passar inte in i barbiebilden.

KLAUS BARBIE!
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP