Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onskans anlete


Ondskans ansikte

kan vara
vackert som ett oskyldigt barn
styggt som hinhåle
eller självaste fan


Ondskans ögon
kan var
glittrande, leende
dimslöjda
eller fullständigt oseende


Ondskans händer
kan vara
lena och mjuka
hårdnande
eller misstänksamt sjuka


Ondskans röst
kan vara
smickrande fabulerande
övertalande
eller fullständigt manipulerande




Fri vers av Nic
Läst 291 gånger
Publicerad 2005-06-12 15:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant sant, bra fångat
2005-06-12

  Almaz
Riktigt snyggt skrivet och så sant..
Sköna rim har du smidit ihop också.
Denna gillar jag skarpt! Den är liksom 'rakt på sak' på ett charmigt.. eller hur man nu ska förklara det! Nice :)
2005-06-08

  Markattan
Ja, ondskan kan gömma sig var som helst... En bra skrivelse som dröjer sig kvar en stund.
2005-06-08

    Agnieszka
fängslande, fascinerande och bra skrivet. starkt bildspråk, känsla av ilska, förvirring, paranoia, cynism. sorgligt.
2005-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic