Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt ensam är inte stark


Två hjärtan. Jag vill ha ditt.

Låt mig vara arg,
Jag låter dig vara rädd.

Du ger mitt liv lite färg.
Du är den enda som ser till att jag blir sedd.



Du frågar mig varför jag gör så.
Jag vet att du inte förstår,
Men mitt hjärta är svagt.
Jag behöver två.

Låt ditt hjärta bli mitt..




Fri vers av sjörövar_fabbe
Läst 481 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-14 20:52



Bookmark and Share


  Maudem
Du kan verkligen skriva!!! Jättefint!!
2008-04-04

  octobertragedy
din bästa! verkligen! bokmärker!
2008-03-21

  sara-alice
verkligen jättevackert skrivet
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

sjörövar_fabbe
sjörövar_fabbe