Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är en mes Jag är en mes Jag är en mes.


Livräddningslektionerna

Replay är snart intryckt av sig själv.
Och nålen är smutsigare, större och rispar vassare än aldrig förr.

Jag vill bara plåga mig själv litegrann.
Inte göra någon stor skada.

Jag vill bara sitta kvar en stund i min egen skit.
Orkar inte dra mig upp.
Och på sätt och vis är det skönt att slippa stå.
Man sparar mer energi,

Då har jag lärt mig.

på livräddningslektionerna




Fri vers av sjörövar_fabbe
Läst 438 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-14 22:04



Bookmark and Share


  octobertragedy
åh slutet sågar in i mig, \"på livräddarlektionerna\". nej usch och fy, det är fruktansvärt att nå botten, gör aldrig det. det finns ju inte alltid nån där att rädda en. alla hängde inte med på livräddarlektionerna ;)
2008-03-21

  mare VIP
..denna var sårbar..´´.jag vill bara plåga mig själv lite grann``...
om smärta i själen....jag hoppas på hopp...
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

sjörövar_fabbe
sjörövar_fabbe