Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte mycket som behövs för att jag ska tycka livet är tragiskt för både mig och för andra. Då längtar jag efter min älskade, han som alltid förstod, som alltid kunde trösta, som ständigt fanns vid min sida. Sorgen är oändlig.....


Nu vill jag bara

Nu är det
en sådan
stund igen

jag

faller
f a l l e r
f  a  l  l  e  r
f   a   l   l   e   r

han

är inte
här och
tar emot

meningslöshetens
hålögda grin
slog mig

käften

Nu vill jag bara få
gråta

g r å t a

g  r  å  t  a

g   r   å   t   a

g    r    å    t    a

g     r     å     t     a




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-15 14:58



Bookmark and Share


  * Ammi *
och just nu behöver du en bamsekram!
för det är så lätt att falla tillbaks .. men stunderna blir kortare och dagarna ljusare.
2008-03-15

  papessa
även din gråt förmedlar du så vackert
2008-03-15

  Hildegun Relefors
Sveptes med i den heta känslan!
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP