Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var inte orolig, DIG skulle jag förstås ta utan tvekan!


poeter jag ALDRIG skulle ligga med!






poesi att dö för kan jag klä
av min kropp tillsammans med

men aldrig poeten bakom pennan










Fri vers av vetlandaslyna
Läst 940 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-03-15 15:09



Bookmark and Share


  Filip Broström
Haha, väldigt fyndig och framför allt väl formulerad. Klockren i sin enkelhet.
Beröm från en penna till en annan...
/F
2008-10-08

  Simmerskan
den var riktigt snygg, gillar verkligen hur rubriken får en att undra och hur du sedan tar ner en på jorden! kanonfint!
2008-04-13

    Herr Ångest
Ha ha.. helskön!
2008-03-24

  isidore
Bra, allt annat vore äckligt.
2008-03-17

    Glittra G
Me like! Underbart. Rubriken är helt fenomenal.
2008-03-17

  isabel louise
toppenbra!
2008-03-15

  aol
gillas jättebra
2008-03-15

  Bjarne Nordbö
Alstrat i helskön tappning. Känns gött att du skulle ta mej fast jag är lite till åren kommen...hiha.
2008-03-15

  korpfjäder
Skön text jag gärna klär av mig för.
2008-03-15

  Louise. J
Men detta va faktiskt bra!
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

vetlandaslyna
vetlandaslyna