Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
funkar på mamma, funkar för pappa


hur man räddar ett äktenskap






du har rätt älskling, förlåt

och

vad tycker du att jag ska tycka?








Fri vers av vetlandaslyna
Läst 569 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-15 16:10



Bookmark and Share


  Connie
Det är svårt att veta vem som bestämmer i ett hus, mannen, hustrun, barnen eller svärmor. Men ha tröst, finns det en hund i familjen tar den aldrig fel ;)
2008-03-27

  glittertindra
:) en sann diplomat... underbart...
2008-03-15

  korpfjäder
Inte ens alla äktenskapsrådgivare har sådana insikter...
2008-03-15

  Rolfsdotter
Talande små rader,Kram Backsippan
2008-03-15

  Bjarne Nordbö
Underbart, har dom läst...
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

vetlandaslyna
vetlandaslyna