Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar Läppar Hemlisar <3

Du har tagit emot mina tårar..


Du har kännt mina läppar...


Du har fått höra alla mina hemlisar men du skvallrar aldrig för någon...





Stort HURRA för min KUDDE^^




Fri vers av Kleva
Läst 460 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-15 17:13



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Ett ovantät slut, men sött.
2008-04-17

  Spider
trevligt! sanna ord
2008-03-17

  Blomster
Kuddar är underskattade för de är bra till måååånga saker!

Bra ordat lilla du! =)
2008-03-15

  Lyckohäxan Enediel
Haha! Ja det är tur att man har trogna kuddar att vända sig till i nöden!
Kram stumpan!
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Kleva
Kleva