Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min Älskade Syster



Att finnas där
Att orka stå
Mitt i någons väg

Att hålla emot
Att släppa efter
Våga vara mitt i
Någons väg

Låta orden som finns
under erfarenhetens mantel
få falla i en lagom jämn ström

Låta någons väg
bli mindre ensam

Mitt i allt

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-03-15 17:42



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Bilden jag får av denna välmenande och modiga person blir för mig så oerhört hjärtvärmande. "Låta någons väg bli mindre ensam" denna mening kan betyda mer än något för en person som berikas av detta stöd.
2016-03-30

  Larz Gustafsson VIP
Låta någons väg
bli mindre ensam

Mitt i allt

Så mjukt och fint och så mycket Josanilla!
2008-05-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det behövs i livet
när man tar klivet
någon, som vill
ta i en, om och till
2008-03-18

  papessa
medmänsklighet vill vi all ha
2008-03-17

    Ivy-Jean
Den här var riktigt bra!
2008-03-17

  Elisabeth VIP
Tyckte om styrkan och energin i denna. Orden utstrålar sårbarheten i att vara så nära någon man bryr sig om, och modet av att stå pall inför det svåra. Bra rytm och ordflöde!
2008-03-16

  Rolfsdotter
Starka vackra rader! Kram Backsippan
2008-03-15

  Michaela Dutius
det är stort att våga dela någon annans smärta.
Du beskriver det underbart fint i dikten
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP