Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stilla eftertanke




Tacksamheten talade till mig

Idag fick jag gåvan att

Uppleva havets oändliga färgskifte och solglitter

Erfara sandens mjuka solvärme under fötterna

Känna doften av tång och sälta

Lyssna på vågorna


 




Fri vers av Nic
Läst 366 gånger
Publicerad 2005-06-08 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic