Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samtalsterapi av en någorlunda egenartad... umm... art



spärrad

avskiljd från och av

det är lättare att ta till sig

det vidriga

svettiga fingrar, berätta för mig...

måla en vacker bild

skriv en glädjefylld rad

ge mig paus, jag vill andas

... stjärnfylld himmel, månägd natt
vilsna ögon fästa vid...
en evighet i möjlighet, sakta fyllas vid
... ett själens andetag, som eld i avkyld kropp
andas för... genom... riv ner insida
bygg upp åter

fingrar, ni gör liv levande

sömn nu mig befalla

trött, led mig... jag är blind

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-15 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen