Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svekets dans

Jag ville se dig naken
dansande i månljuset,

men våran tid rann ut
våran kärlek hade ett givet slut.

När morgonen kom
känslorna var kvar,

sprang jag genom gryningen
skönande efter svar.

Men en sanning hemsk,
sveket kom fram,

den kärlek jag trodde var
besvarad totalt försvann.

Men viljan och styrkan
finns kvar,

vem vet en dag kanske
vi finner de svar

som en gång skilde oss från varandra.




Övriga genrer av cnne.
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-15 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cnne.
cnne.