Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sittande ensam i solen

Med din röst i mitt huvud.

Solen steker på ryggen
den kommer att bli röd.

Men det gör inget.

För tänk om
men bara om
min rygg blir bränd.

Då kanske smärtan
som din ekande röst ger
inte alls känns.

Då kanske
men bara kanske
ryggens olidliga smärta
besegrar.




Övriga genrer av cnne.
Läst 350 gånger
Publicerad 2008-03-15 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cnne.
cnne.