Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.annaskipper.se/ GRYM bild på den länken! Mmmmm...!!! Anna-tomi...Bring Anna to me!


ANNA-TOMI

lilla vackra anna
jag har gått upp för mycket i vikt
så kom hit och stanna
nu sitter jag här redo för bikt
du lyckades med jan och pia
det gav bra resultat
så kom och städa ur min stia
från all onyttig mat

du är den allra vackraste
av vårens alla sipper
de vita och de blå
går inte upp mot anna skipper
så kom och ta mig med på en
av dina träningstripper
jag tjatar som en galning
så tro inte att du slipper

LARZ GUSTAFSSON 080316




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-16 08:17



Bookmark and Share


    Stormöga
hahaXD denna var kul! gillar dina rim!
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP