Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärtat är fortfarande fyllt av min älskade. Det kommer aldrig att bli tomt så länge jag lever. Men livet, kära vänner, livet......


Mitt hjärta och livet

 

mitt hjärta gick ej

i tusen bitar men mitt

liv gjorde ju det




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-16 08:43



Bookmark and Share


    Scribble
Ulla, ditt hjärta slår i hans minne, ergo så är det inte en
tom dag, du har vänner som förstår din stora sorg och
du får klaga, men fall inte, det är så ledsamt att läsa när
ögonen tårar, Kram!/S
2008-03-16

    Maria Malm
Fyllt med sorg..bra uttryckt..
2008-03-16

    Melona
åh, gumman så
vackert men vemodigt du skriver!
Du är helt fantstisk!
2008-03-16

  Michaela Dutius
Det finns ett hopp i den här korta dikten-ditt hjärta har inte gått i bitar!
Och kan inte göra det för där bor din älskade!
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP