Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var det där med livets brist på innehåll. Hur en annan människa som betytt allt också har givit tillvaron dess hela mening. Och nu när han är borta? Tja - man lever så länge man gör det. That´s it. Åtminstone för tillfället.




Allt och inget

 

varje dag är ny

medan jag vaknar inser

jag det - en tom dag




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-16 08:48



Bookmark and Share


  jardan
Vilken fantastisk för måga du har att sätta ord på det svåra
2008-03-16

  Michaela Dutius
Känner din sorg genom orden.
Mycket vackert och sorgsen dikt!
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP