Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev inspirerad av den kände diktaren Jaques Werups dikt `Envoi´.


hudens hemlighet

evigheter har flytt
sedan vi andades
varandra

men jag har kvar mina klösmärken
djupt under huden, nära
blodådrorna

och just därför räknar jag dig
som aldrig förlorad









Fri vers av Simmerskan
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-16 15:26



Bookmark and Share


  aol
den var så bra gillas verkligen
2008-03-16

  Bjarne Nordbö
Den var riktigt bra. Gillar verkligen.
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan