Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara jag och den dikten är skriven till förstår innebörden i den tror jag...=)


Bara du...

Jag på natten, du på dagen

på varsin sida av lagen

Utförde vi storverk

Du var storslagen!!

Jag lite mer...

platt på magen=)



Låter mig ibland luras

Klarar mig själv..,tänker jag

men inser snart

att utan dig

skulle mitt liv gått i kras...


Se på mig nu...!

Tar dig aldrig mer

för given...

För mig finns bara du..!

Utan dig hade den här dikten aldrig


blivit skriven...




Fri vers av Kalle.O
Läst 352 gånger
Publicerad 2008-03-16 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O