Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rotlöshet?


Vägen är mitt mål

När jag är hemma
så vill jag bara bort
När jag är borta vill jag hem

Det är nog något
mitt emellan
Där jag åker är mitt hem

Längs med vägen
finns de kära
saker som jag minns
och vid min sida färdas
de som också känner
att vägen är ett hem

Vi vinkar till varandra
som till en nära vän
men håller avståndet
för att inte krascha
det lilla som vi har

Så vägen är mitt hem
tills den tar slut
och vart jag sedan hamnar

Det vet ingen
Jag vet bara
att den inte leder hem.




Fri vers av Dionysius
Läst 345 gånger
Publicerad 2008-03-16 16:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Målet är min väg.
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius