Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ett av alla ögonblick II



Ny lägenhet, nytt liv
och du som stod i dörröppningen
och frågade var flyttlåda nummer två
skulle sättas

`precis där du står´, sa jag
och överrumplade dig
med en kyss som fick mig se
osynliga stjärnor




Fri vers av Simmerskan
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-17 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan