Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silver


små silverränder
av vanmakt
över bleka kinder
minns ett leende
som jag vill
måla tilbaka
väntar ensam i regnet
tills du
kommer tillbaka
till dig själv
tänker
på solsken
minns och hoppas
och väntar
silverdroppar
från himlen
mot mitt bleka ansikte
stannar kvar
alltid
det är nog allt
jag kan göra för dig nu

jag har någonting
ömtåligt och vackert
i en liten ask
till dig




Fri vers av stannar kvar
Läst 1017 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-06-09 10:53



Bookmark and Share


  karenina VIP
jättefin o så välskriven. fler ord än så känns överflödigt på nåt sätt
2005-06-10

  Peter Stjerngrim VIP
Innerligt vackert och berörande!
Du synes vara en mycket klok och insiktsfull människa ... Det känns bra att veta med tanke på föremålet för din väntan ...
2005-06-10

  kath
vilken underbar dikt om den vackraste av kärlek och man önskar att asken snart ska öppnas.

"små silverränder
av vanmakt
över bleka kinder"

vackra är dessa rader i sin sorg
2005-06-09

  Nic
Vackert!
Älskar den sista versen!
2005-06-09

    ej medlem längre
En text som berättar om saknad om bilder man aldrig glömmer ,spar till mina dikter,tack
2005-06-09

  Markattan
Så vackert om vanmakt, förståelse och stark kärlek. Vemodsvackert och berörande.
2005-06-09

  madinsane
är det kärlek.. är det??? i asken alltså. allt annat dryper ju av det.. av kärlek alltså!
2005-06-09
  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar