Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I receptionen jag står

Jag önskar jag fick fram de rätta stavelsena för att beskriva
det där
Att jag vågar stoppa rädslan och ta ett djupt andetag när du står brevid
Men som vanligt låter jag det passera
Du går som alltid
och här står jag
På samma ställe som sist
och jag vet att det inte är min tur
eller att det är upp till mig
för jag har alltid funnits här
det tror jag du vet
Du har mig
Det är bara att stryka min kind
så är jag din




Övriga genrer av Fia-Lotta
Läst 257 gånger
Publicerad 2008-03-16 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia-Lotta