Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är abstrakt

Med ett ledset ansikte,
tänker jag på dig.
Jag vill bara,
för mycket.
kaos är överallt,
med tårar och sveda.
Min glädje och min sorg,
du är både och,
du är en klocka som tickar,
och aldrig slutar gå,
du är min pacemaker,
du är mitt liv.
men även om mina känslor,
starka och konkreta,
som de är så känns de,
allt för abstrakta.
mina känslor för dig,
kan vara oändliga.
men min kärlek är abstrakt.




Fri vers av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 297 gånger
Publicerad 2008-03-16 20:08



Bookmark and Share


  Slisk Querzion Lindqvist
Den här behöver skrivas om, den har ingen bra takt. Sen är den gammal.
2017-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist