Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i skogen

 

I skogens vårluftsfamn

morgonkvitter

på en mosstäckt sten i en glänta

av spindelväv och tystnad

Lät jag min hud mottaga solens

vita närande strålar

 

Jag kände hur min ryggrad öppnades för

att absorbera energierna

från träden

 

I vila satt jag

min själ fylldes av ny styrka och

promenaden kunde fortgå

Lättade steg

Men en del av mig stannade kvar på

den plats som i solens strålar blivit min

 

Så enkelt markeras platser i varje medveten

handling

ett avtryck

ur kärlek




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-16 22:15



Bookmark and Share


  Paula
Så bra
med öppen rygg mot träden
precis så är det

mm vårluftsfamn
2008-05-01

    Botox
Jag längtar till skogs.
2008-03-27

  Bodil Sandberg
Så fullkomligen underbart du för fram den sköna stund i skogens famn!!!!
2008-03-18

  Söder
Gillar det här. Inledande stycket känns extra bra på något sätt, liksom de avslutande raderna.
2008-03-17

    Komisarek
snygga miljöbekskrivingar.
Jag kan faktiskt se en scen där allting du beskriver finns med trots att jag inte satt min fot i en skog på X antal år.

Slutet är bra och får en att tänka till
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson