Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivlust eller

 

Att ha skrivklåda

är inte synonymt med

skrivlustens glädje

 




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-16 22:16



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Sant- det är två skilda saker
2008-03-18

  LassO
\"kladd block\"
2008-03-17

  Peter G VIP
Kanske behöver man ändå skriva om så i ilska för att hitta (skriv-)glädjen?!
2008-03-16

  jardan
Sant, men att skriva är i alla fall din gåva
2008-03-16

  * Ammi *
nej det har du rätt i!
2008-03-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Nej det gäller att
brinna, för det man
vill skriva, det är
den brinnande
glöden, som pennan
bäst kan driva!
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP