Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget nytt




kort dröm

Jag petade på dig med en fjäder
lät den glida över din överarm, vidare
längs axeln och ner på din ryggrad,

där den stannade, bevakande
med huvudet spejande över vidderna
jag strök ormvråken sakta
över en krokig gul näbb

innan den, du
putte bort mig
ner bland fjädrarna
när min kudde revs itu

klockan sju måndag morgon




Fri vers av skrattretande
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-16 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skrattretande
skrattretande

Senast publicerade
anpassad
kort dröm
i litet rum
* Se alla