Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liemannen tog min hand

 

Du ska bara veta vad du gjort med mig

Allt är ett helvete i mitt liv på grund av dig

Du sprider bara död och förödelse vart du än går

I allt du möter finns en likdoft och variga sår

Din närvaro doftar aska och unken röklukt

På skinnet svider det av en märklig fukt

Om jag kunde så skulle jag döda dig genast

Men det misslyckades jag med nu senast

Även fast jag separerade ditt huvud från kroppen

Så skrattade du högt och vandrade mot toppen

Din lie i handen den svingar du där du går

Och allt du stöter på en ilsken säker död får

Sen den dagen du bestsämde att ta mig i hand

Så har mitt liv raserat, det är som möglig sand

Släpp nu taget du lieman av elakaste sort

För jag är så trött på dig...vill bara komma bort!

 




Fri vers av Spider
Läst 722 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-03-17 01:03



Bookmark and Share


    Skrivarn
Rytmen i dikten e väldigt skön och språket o känslan är utmärkt!
2009-01-01

  janoch taikon
väldigt bra
2008-04-11

    TobbZ
Snuskigt bra..
2008-04-01

  Yvonne Vigstrand
Hua vilken rysare men så bra skrivet...kanon!
Kram Yvonne
2008-03-31

  Carin
Riktigt härligt, egentligen gillar jag inte rimmande dikter men det finns undantagsfall och detta är verkligen en av dem.

\"Du sprider bara död och förödelse vart du än går

I allt du möter finns en likdoft och variga sår

Din närvaro doftar aska och unken röklukt

På skinnet svider det av en märklig fukt\"

Mycket bra beskrivelse, jag nästan ser honom framför mig.
2008-03-23

  glittertindra
en text som är användbar.. nästan som en besvärjelse över människor som ställer till med besvär...
2008-03-18

    CaMillA
Fasen vad klockren text, älskade varenda stavelse, varenda ord, varenda mening... Ja hela inehållet :p
2008-03-17

  Blomster
Ja, släng bort honom bara! Porta honom och säg att han endast är välkommen när du kallar!
2008-03-17

    Glittra G
ojojoj ... gillade denna. Vilket flyt, vilket språk. Topp.
2008-03-17

  Lyckohäxan Enediel
Åååh...fy vilken hemsk känsla den här ger mig...att gå med liemannen vid sin sida och inget kunna göra...hua!
Bra skrivet brorsan!
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider