Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skymningen ska du ana mig...i gryningen vilja bli funnen



I dina ögon ska
sjön
glittra
och när du blundar
ska jag
känna
doften av
skog
och när du
väljer
att vila tätt
intill
ska du höra mig
viska
ord av tacksamhet
och när jag
öppnar
mina ögon
ska
din längtans motiv
ha
en
tydlig
struktur
men utan ram
och
frihetens vind
ska
svalka mig
och ge
dig
hopp



i skymningen ska du ana mig



i gryningen vilja bli funnen











Fri vers av Rolfsdotter
Läst 732 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-03-17 13:39



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Backsippan!

Oerhört vackert om längtan, fastnar i tankar när jag läser! Hälsar Fredrik
2008-03-18

  Leif Furstedt
Som siden, mjuk och vacker.
2008-03-17

  Elaine.S VIP
Men vad fin..........
Blir andlös,ordlös och alldeles stilla
2008-03-17

    Sleepy
Väldigt fin :-)
2008-03-17

  Carola Zettergren
Urtjusigt poetat!!!
2008-03-17

  Larz Gustafsson VIP
Ljuvligt.
Rena njutningen.
2008-03-17

  Betlehemsstjärnan VIP
Den här läser jag med förtjusning första gången, och tänker genast att jag måste spara..Helt underbar..helt vackert kärleksfull, och får oändligt många applåder av mig../B
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter