Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man förändras genom de erfarenheter man gör. Om jobbiga händelser går för fort fram, hinner man inte med själv. Bearbetningen kommer kanske långt senare när man står där som sin egen metamorfos.....




Floden

 

Floden

det varma
flödet

inombords

Det som
alltid
fått
mig
att
känna
igen mig
själv
som
är
mitt
jag
och
det enda
jag
alltid
vetat
mig
äga

Mitt varma
flöde

har
antingen
sinat

tagit
en ny
väg

eller
svämmat
över

och
runnit
ut

i

havet

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-17 14:02



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
vacker- drömmande och hoppfull!
2008-03-18

  aol
vacker tänkvärd poesi om vart diktarjaget är på väg
2008-03-18

  Ilona _L
Nej Ulla, det varma flödet har bara stannat upp ett tag,
just för att du ska hinna ifatt, tror jag.
Kram Ilona
2008-03-17

  mare VIP
..så är det nog..känner igen mig..fina ord och tankar om livets väg....
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP