Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad till alla som skriver


♥Glada poeter och poetissor!♥

 

Glada poeter och poetissor
springer nakna och fria
i bokstävernas grönskande fält.

Ack vad de jublar och skriker
stönar och sviker Oj! Vad det rycker!
Nu bröt jag en nagel men det hindrar
mig inte! Nu marscherar jag fram
likt en elefant klädd i
ballerinans rosa klänning!

Fotsteg
och en två tre och

hopp hopp hoppelihopp!


Elefanten fiser och landar med röven
på några dikter.

Men förlåt det var inte meningen ju . . .
En gång till, nu ska det gå bra!

Fotsteg och
en två tre och

hopp hopp hoppelihopp!


Elefanten klädd i ballerinans
rosa klänning står på sina tår!

Å å å å! A a a a a!
Inte igen . . .
Elefanten landar men sin snabel
på det grönskande bokstävers fält
suger in några blommor/dikter med en
suck!

Denna dans suger musten ur mig
men gu' vad de doftar gott!

- Poesins essens kan aldrig förglömmas
och ordens mening likaså

med min vikt eller utan . . .

Glada poeter och poetissor
spring nakna i bokstävernas
grönskande fält, njut av
inspirationens smekande solstrålar
och känn hur det pirrar i magen när
ni klickar på musen och publicerar
eller när ni klickar på musen och landar in

finner dikter/blommor som doftar sååå gott!

Sluta aldrig att skriva:)




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 506 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-03-17 15:20



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Hahaha! Du är ju för härlig!!
Vilken skön text!
2008-03-18

  aol
du fick det att spritta i benen härligt
2008-03-17

  Larz Gustafsson VIP
Ok...Bifalles...Bara jag slipper bära rosa klänning...
I don\' t have the legs...
2008-03-17

  Carlita
söte du, vilken underbar text, you make me smiley :):)
2008-03-17

  Bjarne Nordbö
En som vaknat på rätt sida idag tror jag. Glad blev jag när jag läste.
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman