Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill ha dig, men jag kommer aldrig få dig (vi är inte såna som i slutet får varann)


One too many mornings

Med dina solglasögon i ett hårt grepp

flyger jag på en våg av inbillad lycka

"Du är min" viskar jag i ditt öra

Mina fingrar leker med ditt rufsiga hår

Jag kysser dina kalla läppar

och ler

Jag vet att inget kommer att vara desamma i morgon

Du kommer inte att minnas mig

Men denna natt är du min och du ser på mig

Jag får känna hur det känns att vara borttappad i din famn

I natt delar vi tankar

I alla fall tills jag slår upp ögonen




Övriga genrer av tatjana
Läst 449 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-01 21:48



Bookmark and Share


    Cintia
Fantastisk dikt. You rock my world!
2009-06-02

  sara-alice
mwgahahaha.
vilket betyder ungefär: oh my god you rock
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

tatjana
tatjana