Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ganska värdelös faktiskt.

Jag är ganska värdelös faktiskt

för de säger
att vägen till en mans hjärta
går genom magen
och jag kan inte laga
en fin middag till dig

hur mycket jag än försöker

Jag är ganska värdelös faktiskt

för jag kan inte lösa ekvationer
eller världsproblem
och jag har aldrig förstått
det där med logiskt tänkande

hur mycket jag än försökt

Jag är ganska värdelös faktiskt

för jag har inte en kropp
som en modell
och jag kommer aldrig
att få en

hur mycket du än vill

Jag är ganska värdelös faktiskt

för jag har en massa fel
som jag inte kan bli av med
och som jag inte vill
bli av med

hur mycket jag än vet att jag borde

Jag är ganska värdelös faktiskt

men jag hoppas
vill
och önskar

att du tycker om mig ändå.




Fri vers av Zabina
Läst 668 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-17 18:24



Bookmark and Share


  Julio VIP
Ett jättebra verk!
2010-11-11

  Don Michael
Oj...blev visst lite väl kommenterat...haha!
2008-10-20

  Don Michael
Man ska vara sig själv och skita i dagens sjuka "ideal". Bra skrivet!
2008-10-20

  Don Michael
Man ska vara sig själv och skita i dagens sjuka "ideal". Bra skrivet!
2008-10-20

  Don Michael
Man ska vara sig själv och skita i dagens sjuka "ideal". Bra skrivet!
2008-10-20

  Larz Gustafsson VIP
Själv skulle jag inte bry mig ett dugg om huruvida du kunde laga mat eller ej och inte heller om du inte såg ut som benranglet Hilton.
2008-05-20

  TotaltIngenting
Oh, mycket,mycket bra skrivet! Dagens bild av \"perfekt\" är vriden, ouppnåelig. Men värdelös är du inte!
Fint skrivet om en önskan om ömsesidig kärlek!(:
2008-04-29

  Bissen
åhhh.... det är väl ingenting av detta som säger att du är värdelös?! Du kanske inte kan lösa ekvationer men du kan skriva. Du kanske inte kan laga mat, men du kan köpa en godispåse ;)
du kanske inte har en modellkropp, men vad ska du med en sådan till, bättre att vara unik. och du kanske har fel å brister som alla andra, men de är en del av den DU är. och du är ra,precis som du är!!! känner dock igen mig, många känner sig nog träffade. Bra text!!! härligt avslut!
2008-04-14

    Noomi
inte ett dugg värdelös..
bra poetat..
2008-03-17

  isidore
Det gör jag också.
2008-03-17

    Ivy-Jean
Tror helt klart att du är toppen som du är. Bra text!
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Zabina
Zabina