Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faktiskt




så var det inte Han som tog mig ifrån dig



det är Du som aldrig tagit mig till dig




Övriga genrer av Hapalochlaena
Läst 373 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-17 21:30



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Så vi kan bedra oss!
Vikten av att ta någon till sig......
Tankeväckande, hjärtekramande.
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena