Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag passar inte in i anpassningsavdelning där vargar rullar tyst över spräckligt ide


anpassad

om alla skulle fastna
för det samma
skulle flugorna
inte få plats




Övriga genrer av skrattretande
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-17 21:44



Bookmark and Share


    Knasboll
vet inte om jag ska skratta eller klia mig i huvet, så jag göra både och.
väldigt bra och väldigt tänkvärt måste jag säga ^.^
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

skrattretande
skrattretande

Senast publicerade
anpassad
kort dröm
i litet rum
* Se alla