Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När?

Tryggheten i mitt bröst
Vilan i mina hjärtslag
Andningen genom mina celler
Lugnet i min själ

Kommer jag någonsin finna den igen?




Fri vers av Fia-Lotta
Läst 263 gånger
Publicerad 2008-03-17 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia-Lotta