Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjuvröker

Det ligger delar av en grill under snön, de blev kvar från i sommras.
Röken från mina bloss av cigaretten får snön runt omkring dem att smälta.
Det är bara sån där blöt, tunn snö som faller.
Och jag vet att den, när jag vaknar, i morgon, kommer ha smält bort.
Men just nu faller den vackert.
Och jag tänker,
att jag måste bli bättre på att ta vara på sekunderna av mitt liv.




Fri vers av fleurie
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-17 22:06



Bookmark and Share


  Mygg
Och då kommer de sekunderna stanna kvar inom dig även om snön smälter i morgon!
Fin text!
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

fleurie
fleurie