Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speciell

Så skimrande vacker
Så outgrundligt annorlunda mot alla andra
Havsblå blick
Sveper över rummet
Kroppen svävar fram
Så lätt
Så mjuk

Tänk att det är bara du
Bara du
som verkligen kan SE mig

SER mig så




Fri vers av Fia-Lotta
Läst 268 gånger
Publicerad 2008-03-17 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia-Lotta