Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dra åt helvete??!!!

 

Om du och jag

skulle dra åt helvete

vet du då

hur varmt

och skönt

vi skulle hat??




Fri vers av Spider
Läst 809 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-03-18 01:11



Bookmark and Share


  Angeldust
*S* kul text :-) kram Tinny
2008-08-09

  Heart-beat
har jag någonsin nämnt att jag gillar dina texter? dom är finurliga och helt underbara ska du veta!
2008-04-29

  Starfish-Aura
haha finurlig som få!

//mjao
2008-04-17

    Skrivarn
Text skrivet på ett smart och rappt o fränt sätt. Gillas!
2008-04-16

  Arcadia1
Gillade \"jag en självgod jävel\" men denna var ännu bättre.
Helt enkelt klockren!!!!
2008-04-09

  Michaela Förne
detta var bara så härligt!
2008-04-06

  mayhem and order
Å vad sköööönt positivt:-)
2008-04-04

  Yvonne Vigstrand
Hahaha,,,ja fy fan...där är det glödhett*ler*

Kram Yvonne
2008-03-31

  aol
gillas verkligen jag hänger med
förreten läs min dikt vara eller inte vara i hellvettet
vill höra vad du tycker
2008-03-19

  glittertindra
ler brett här... steaming hot... hehe...
2008-03-18

  caasandra
hmm, gillar denna ;)
2008-03-18

  Blomster
Haha! Den här var kul! I synnerhet \"helvete och hat\"! ;)
2008-03-18

  Larz Gustafsson VIP
Du har en helt felaktig uppfattning om vad helvetet är, förmodligen präglad av ett slags önsketänkande.
2008-03-18

  Lyckohäxan Enediel
Jiiiiihaaaa! Du är galen!
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider