Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Väg


Hon följde inte landsvägen
icke heller grusvägen
icke heller den upptrampade stigen


Stegen gick genom skog och fält
över stock och sten
över berg och dal
och många gånger
gick hon vilse


Under färdens väg
var hennes ögon oseende
och hennes fötter trötta


till den dag
hennes ögon öppnades
och insikten kom


att den väg hon valt var fylld av
skönhet, kunskap och visdom
och under färden hade 
hennes skyddsängel varit
hennes ständige följeslagare




Fri vers av Nic
Läst 244 gånger
Publicerad 2005-06-09 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic