Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intuition?



Någon gick just över min grav

och nackhåren reste sig

som om någons fingrar

hade tryckt in sina minnen

i min pannlob

sökandes ett svar

Plötsligt såg jag dig i mig

i spegeln

och då visste jag att bakom molnen

lurar alltid solen.




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 544 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-13 22:15



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Något väckte dig....och solen lyser
mycket väl poetat
2009-05-14

  Michaela Dutius
Vacker-berörande- poetisk
2009-02-15

  thyra
Känner närvaron i texten. Fint skrivit!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis