Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärleport



Jag knackar på himlens dörr

Och undrar om jag varit här förr

Eller om de förra besök som jag gjort

Gått genom, en annan port

Och OM jag lurats av dörrarnas glitter

Ditin där skojarna sitter




För pörlorna måste vara äkta

Om såren i mig ska bli läkta

Och alla de ädla stenar

Som själens sorger bortrenar

Måsta ha kommit med hjärta

För att kunna, borttaga all smärta



Som livet mej gett förut

När som oftast, det roliga tog slut

Nu knackar jag åter med kläppen

Som kommen från kyliga stäppen

På porten med pärlor betäckta

För värme och kärlek, som äkta…




Fri vers av LassO
Läst 1089 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-18 18:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"I met her at the 7-11. Now I\' m in 7th heaven\" (Ramones)


http://www.youtube.com/watch?v=cebvF-HaHQM

2008-03-18

  LassO
Det är mer som du tänker, butterfly, den port som jag syftar på är den som \"alla\" vill gå in i... Den till 7e himlens mysterier... Man har trott sej vara där, förut men ack...
2008-03-18

  Larz Gustafsson VIP
Jesus har sagt att för den som klappar skall porten upplåtas.
Frågan är ju vad man är ute efter.
Ett soppkök?
Lite klappar på axeln?
Eller frälsning från evig förtappelse.
2008-03-18

  Gunilla VIP
Varför knacka nu?
Det kommer en tid......
då allt annat är försent
bara den sista knackningen
återstår.
Tycker om din dikt.
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO