Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ny användare: fail


Du kan få vara Britney

tänk om alla kunde byta skal
(som bilddagboken byter design)
du vet
klä av sig sin mask
lägga den på stolen bredvid sängen
dra täcket över huvudet
låtsas sova när mamma kommer in för att säga god natt
bäras iväg till mardrömmar med the grudge




Fri vers av Morbide
Läst 698 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-18 19:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Älska Britney.
Det gör jag.
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Morbide