Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan inte läsvärt. Kanske inte ens ord...



Ibland gör mitt inre ingenting det ganska svårt att skriva om någonting.

Som just nu, inte en enda liten tanke i huvudet.

Känner mig lite fånig nu, som om jag förlett dig in i läsning.

Som att jag försöker stå på händer utan att förflytta fötterna från marken.

Eller att jag plötsligt proklamerar att jag heter Yngve.

Felet jag gör just nu är att jag fortsätter skriva.

Felet du gör, medvetet eller ej, är att du fortsätter läsa.

Ja, om någon ens orkar läsa mina repetitioner längre.

Jag är en människa, tror jag.

Kanske lite konstig men likväl en mänsklig varelse.

Alltså, fyra armar, två huvuden och sexton ben.

Jo, jag har lite svårt med matte och bilogi är ganska omöjligt.

Hade en religiös upplevelse en gång.

En fisk i mitt akvarium när jag var liten hette Jesus.

Han dog.

Fast inte på ett kors.

Jo, har du någonsin hört talas om wasabiglass?

Känns som någonting man borde testa.

Som vitlöksglass eller pistage (misstag...)

Nej, jag kommer väl inte längre just nu.

Hoppas jag inte ödslat någon viktig tid.

Med vänliga hälsningar

och hjärtliga gratulationer på vad du nu känner för att fira.

Puss och kram.

Förlåt, var jag för framfusig? Handslag?

Mister Myagi... Nej, vänta...

Jag...

Jonny?!




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 202 gånger
Publicerad 2008-03-18 20:03



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Du är riktigt underhållande :)
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen