Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå dig inte!


Ska jag än en gång?

Ska jag slå mig än en gång?


Nej snälla vänta!

Vänta med att slå!

Jag blir glad om du inte slår

Vill stanna här utan slag

för ett tag


Efter nästa slag kommer ännu ett

Ett till och ännu ett....



Vill för alltid vara här i detta dur

Så snälla...

...

slå dig inte UR.




Fri vers av MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Läst 506 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-19 00:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressanta ordval, man rycks med av tonen i texten som är härligt unik, mycket bra skrivet!
2008-04-02

  Lyckohäxan Enediel
Urskönt på nåt sätt...=)
2008-03-19

  Emilia Mattsson
Haha, klurigt...fyndigt...annorlunda...unikt...bra! ;)
2008-03-19

    Nattviol
hmmm...
menar du att tiden
slår på dig??

det - är en illusion
men det vet du...!

spännande tankar
du ger mig!
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

MinAndeNavigerarGenomEvigheten
MinAndeNavigerarGenomEvigheten