Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration av nattfilm från asien, iron-3 som alla borde se p.s det är en order d.s


Den döda vinkeln

Du går bakom mig i den döda vinkeln du ser mig
även då jag blundar

Du är brevid rör
dig i omärklighet

Bara som en vind av närvaro går du genom rummet

Du möter mig i min ensamhet tar
emot min övergivenhet

Du håller dina händer nära mitt huvud ibland
nuddar jag dig snuddar hastigt din existens

Bara flyktigt följer jag dig men du finns alltid för mig




Fri vers av GaiaKaja
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-19 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja