Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att njuta av dagen


Det är en sådan Vacker Dag

  
  Ta till dig dess skönhet och
  
  Låt solen värma dig
  Låt regnet rena dig
  Låt vinden smeka dig
  Låt träden inspirera dig
  Låt blommorna lugna dig
  Låt fåglarna glädja dig
  
  och till dem du möter
  ska du sprida denna glädje och värme
  och du ska få mångfalt tillbaka
  
  Detta sa Dagen till mig




Fri vers av Nic
Läst 274 gånger
Publicerad 2005-06-11 13:30



Bookmark and Share


  Markattan
Tänkvärda, rofyllda och njutbara ord. Fånga dagen!
2005-06-11

  Jojo
Mmmm....njuter av dina sköna, hoppfulla ord.Tack!
2005-06-11

  Moniqa
Underbart att läsas =)
2005-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic